Tannlegeskrekk

La oss hjelpe

Er du redd for å besøke tannlegen? Du skal vite at du ikke alene. Mellom 5-10% av nordmenn unngår å dra til tannlegen på grunn av angst. Heldigvis kan tannlegeskrekk kureres!

Vi tar tannlegeskrekk på alvor

Odontofobi eller tannlegeskrekk kan oppstå av ulike grunner. For mange går dette tilbake til en traumatisk opplevelse med tannlegen i barndommen. For andre er det følelsen av de ikke har kontroll, mens noen ikke kan påpeke noen spesiell grunn til angsten.

Tannlegeskrekk er et alvorlig samfunnsproblem, og vi tar det veldig seriøst. Mange unngår å dra til tannlegen i flere år på grunn av angst, noe som fører til at de har et utrolig stort behandlingsbehov. Ubehandlet tannskade kan forverre livskvaliteten, og lede til alvorligere sykdommer og infeksjoner.

Jo lenger man venter, jo verre blir situasjonen. Skrekken kureres ikke over natten, og derfor er det viktig å starte nå. Man kan starte smått, og bekjempe angsten steg for steg. Det første, og dermed viktigste steget du kan ta – er å ta kontakt med oss. Da har du noen eksperter på din side som kan hjelpe deg gjennom prosessen.

Hos oss blir du tatt i mot med varme, uansett om tennene dine er i god eller dårlig stand. Vi dømmer ikke. Vi prøver også å finne en løsning som er tilpasset ditt behov og økonomi.

Slik kan vi hjelpe deg

Våre dyktige og omsorgsfulle tannleger kan hjelpe deg ut av en håpløs situasjon, og gi deg en mestringsfølelse som gjør det mulig å få utført tannbehandling.  

En av de mest effektive metodene for å komme over angsten, er å dele opp behandlingen i mindre deler. På den måten vil du etter hvert oppleve mestring og kontroll, og bli i stand til å gjennomføre en hel behandling uten problem! Det kan også være lurt å ha med en venn eller familiemedlem som kan støtte deg.

Vi setter av ekstra god tid til deg med tannlegeskrekk. Behandlingen skjer i ditt tempo, og vi forklarer hvert steg av veien. Du kan være sikker på at vi ikke gjør noe du ikke er klar for. Vi har veldig stort fokus på at du skal føle deg trygg og komfortabel gjennom hele besøket. 

Les gjerne hva andre pasienter med tannlegeskrekk har sagt om opplevelsen sin hos oss.

Ta det første steget og bestill en time i dag, så hjelper vi deg med glede!

Bestill time

Skriv inn informasjonen din og trykk på knappen under. En av våre ansatte tar kontakt så fort som mulig.